Logo Smeys
Zeker van uw zaak, zeker van ons

EXPATS

VOEL U GOED IN BELGIË

Welkom in België! Na uw verhuizing kost het ongetwijfeld veel tijd en energie vooraleer u helemaal gesetteld bent.

Voor zowel uw privé- als uw professionele verzekeringen zijn wij er om u het leven zo makkelijk mogelijk te maken: niet alleen door u zo goed mogelijk te adviseren, maar ook door u bij elke stap persoonlijk bij te staan.

ONZE DIENSTEN VOOR EXPATS IN BELGIË

Specifieke dienstverlening en contactpersoon voor expats

Bij Smeys kennen we de situatie van de expats goed. We spreken niet alleen hun taal, maar we zijn ook vertrouwd met de problemen waarmee ze worden geconfronteerd en met de vragen die ze zich stellen.
We hebben een aantal medewerkers die specifiek voor expats werken. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat heel wat van de grootste multinationals met een vestiging in België zo graag met ons samenwerken.

Gespecialiseerde behandeling van schade

Zeker zijn dat er iemand luistert, dat ze worden begrepen en dat iemand voor hen zorgt bij een schadegeval, is voor al onze klanten belangrijk, maar die competentie hebben wij intussen ook uitgewerkt voor expats en hun gezinnen. Met een meertalig onthaal en een uitgebreide kennis van de behandeling van internationale dossiers.

Hulp bij schadegevallen

Wat is er geruststellender dan weten dat u uw makelaar indien nodig meteen aan de lijn krijgt en dat hij voor u klaar staat als er een probleem is? Snelle, praktische en begripvolle hulp aanbieden bij schadegevallen, is wellicht de sterkste troef van Smeys.

En uiteraard kunnen we daarbij terugvallen op de uitgebreide logistiek van de plaatselijke en internationale bijstand van KBC. En een heel handige smartphone-app waarmee u alle verzekeringsgegevens kunt invoeren en een schadegeval kunt aangeven.

App Store Google Play Windows Store

getuigenissen

Smeys heeft altijd in ons beste belang gehandeld en dat is voor mij de essentie in de samenwerking met een verzekeringsmakelaar. Smeys geeft ons al meer dan twintig jaar een optimale dekking tegen de beste prijs. Wij hebben altijd het beste advies gekregen, zowel professioneel als privé, en kunnen altijd rekenen op hun efficiënte steun in moeilijke tijden. Daarom kan ik iedereen een samenwerking met Smeys warm aanbevelen. Als u van één ding zeker mag zijn, is het wel dat ze u niet zullen teleurstellen. Fredrik Karlsson, CEO, K&W Construction NV