Logo Smeys
Zeker van uw zaak, zeker van ons

Wat is uw profiel?

Wij ontvangen u graag in onze kantoren in Leuven en Ukkel, of wij komen naar u om uw verwachtingen te bespreken en samen met u de beste verzekeringsoplossingen te bekijken.

De methode die wij al meer dan 50 jaar toepassen: we maken een globale analyse van uw behoeften, waarna wij u geïndividualiseerd advies en een oplossing op maat aanbieden.

Iedereen die bij ons werkt, wordt voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen in onze sector.

Ons motto: precisie – knowhow – service – ondersteuning

getuigenissen

Over het algemeen en door de aard van hun activiteit beperken verzekeringsagenten zich vaak tot "verzekeren" en zoveel mogelijk winst maken op hun klanten. Voor het eerst in mijn leven heb ik makelaars leren kennen met wie je een verstandhouding kunt opbouwen, zodat je allebei voordeel haalt uit de samenwerking. Dat is de reden waarom ik mijn overeenkomsten met Smeys nooit in vraag heb willen stellen en waarom ik nooit heb overwogen over te stappen naar de concurrentie. Bij elk contract dat wij met Smeys ondertekenen, heb ik het gevoel dat ik eerlijk word behandeld. Mihai ENACHI, eigenaar MENA bvba, België Mihai ENACHI, eigenaar MENA bvba, België
Reload