Logo Smeys
Zeker van uw zaak, zeker van ons

kmo's, zelfstandigen en vrije beroepen

FOCUSSEN OP HET ESSENTIËLE

Wij zijn ondernemers, net zoals u. Dus zijn we volledig bewust van onze rol als adviseur die altijd voor u klaarstaat met raad en daad op maat en met oplossingen die echt werken. Zodat u uw vak optimaal en geconcentreerd kunt uitoefenen zonder u zorgen te hoeven maken over uw verzekeringen.

ONZE DIENSTEN VOOR KMO'S EN VRIJE BEROEPEN

Bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Dit is de basisverzekering. Ze is dan ook van essentieel belang voor uw onderneming. We vinden het bijzonder belangrijk om u de dekking te adviseren die het best aansluit op uw vak, de grootte van uw onderneming en de sector waarin u actief bent.

Patrimonium (voertuigen, gebouwen, materieel en voorraden) en bedrijfsverlies

Hoe groot een onderneming ook is, vrij van risico’s is ze nooit. Diefstal, schade en vandalisme en brand zijn de vaakst voorkomende. Bij Smeys nemen we de nodige tijd om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw beroep, om vervolgens nog wat verder te gaan: beschikt u over gevoelige gegevens die moeten worden beschermd? Is uw voorraad bijzonder gevoelig voor warmte of vocht? Hebt u vee of kwetsbare planten? Ook daar kunnen wij u voor verzekeren.

Groepsverzekeringen en verzekeringen tegen arbeidsongevallen voor uw personeel

Wist u dat een groepsverzekering een van de favoriete incentives is van werknemers en daardoor het ideale middel is om hen aan uw bedrijf te binden? We kunnen nog een stapje verder gaan met verzekeringen gewaarborgd inkomen - niet alleen voor de bedrijfsleider, maar ook voor de werknemers. Helpt uw partner in de zaak? Dan heeft die evengoed recht op een verzekering. Dat zijn maar enkele voorbeelden van punten die we bij Smeys behandelen wanneer we de verzekeringsdekkingen van uw personeel doorlichten.

Bedrijfsleiderverzekeringen

Deze verzekeringen zijn niet alleen belangrijk voor u, maar ook voor uw gezin. We verzekeren immers uw toekomst nadat u stopt met werken en we zorgen er nu al voor dat u ook na uw pensioen nog altijd een comfortabel inkomen hebt. Laat onze specialisten u helpen om de beste keuze te maken tussen het VAPZ, het Sociaal VAPZ en het Life Pension Plan.

Enkele referenties

Isabel - Air Liquide - Ab-Inbev - Electrolux - Philips - Texas Instruments - Kimberly Clark - Brussels Business Flats - K&W Construction - Festival van Vlaanderen

Hulp bij schadegevallen

Wat is er geruststellender dan weten dat u uw makelaar indien nodig meteen aan de lijn krijgt en dat hij voor u klaar staat als er een probleem is? Snelle, praktische en begripvolle hulp aanbieden bij schadegevallen, is wellicht de sterkste troef van Smeys.

En uiteraard kunnen we daarbij terugvallen op de uitgebreide logistiek van de plaatselijke en internationale bijstand van KBC. En een heel handige smartphone-app waarmee u alle verzekeringsgegevens kunt invoeren en een schadegeval kunt aangeven.

App Store Google Play Windows Store

getuigenissen

Over het algemeen en door de aard van hun activiteit beperken verzekeringsagenten zich vaak tot "verzekeren" en zoveel mogelijk winst maken op hun klanten. Voor het eerst in mijn leven heb ik makelaars leren kennen met wie je een verstandhouding kunt opbouwen, zodat je allebei voordeel haalt uit de samenwerking. Dat is de reden waarom ik mijn overeenkomsten met Smeys nooit in vraag heb willen stellen en waarom ik nooit heb overwogen over te stappen naar de concurrentie. Bij elk contract dat wij met Smeys ondertekenen, heb ik het gevoel dat ik eerlijk word behandeld. Mihai ENACHI, eigenaar MENA bvba, België Mihai ENACHI, eigenaar MENA bvba, België
Reload