Logo Smeys
Zeker van uw zaak, zeker van ons

PARTICULIEREN

VERZEKEREN IS ZEKERHEID SCHENKEN

Wij hebben voeling met de dingen die u bezighouden, zowel privé als professioneel. Alleen zo kunnen we u bijstaan met raad en daad en u optimaal verzekeren zoals u dat verwacht en verdient. Zodat u voluit kunt leven met de zekerheid dat wij achter u staan.

ONZE VERZEKERINGEN PRIVÉLEVEN

Gezin en gezondheid

We beschermen alle aspecten van uw privéleven, te beginnen bij u en uw gezin.
We verzekeren schade aan derden, uw vertrek op vakantie, uw huishoudhulp of zelfs uw hond. Maar ook bij een ziekenhuisopname, arbeidsongeschiktheid en overlijden kunt u op ons rekenen, compleet met juridische bijstand bij geschillen.

Woning en inhoud

Zowel vanuit financieel als vanuit sentimenteel standpunt is ons huis meestal ons waardevolste bezit. Reden genoeg dus om het goed te verzekeren. Daarom doen wij er alles aan om u het best mogelijke advies te verstrekken en u wegwijs te maken door de vele opties die woningverzekeringen kunnen bieden. Zelfs tot in de tuin, bij schade door accidentele bodemverontreiniging en rekening houdend met de nieuwe bouwnormen.

Voertuigen en bijstand

Iedereen kent de verplichte autoverzekering. Maar welke omnium is het beste voor u? En welke verzekering beschermt u het best als uw kind leert autorijden met de gezinswagen? Ik ben mijn sleutels kwijt. Kan ik de pechverhelpingsdienst van de maatschappij bellen? Met al deze en nog heel wat andere vragen kunt u bij ons terecht voor advies en ondersteuning.

Pensioen en fiscaliteit

Dit is een essentieel domein voor uw toekomst en voor uw financiële veiligheid. De regels veranderen echter zo vaak dat er regelmatig nieuwe opportuniteiten voor dekkingen of fiscale aftrekmogelijkheden ontstaan. Bij Smeys maken we er een erezaak van om u zo goed mogelijk te adviseren, afhankelijk van uw professionele situatie. Nog belangrijker is het feit dat we uw dossier continu opvolgen.

Hulp bij schadegevallen

Wat is er geruststellender dan weten dat u uw makelaar indien nodig meteen aan de lijn krijgt en dat hij voor u klaar staat als er een probleem is? Snelle, praktische en begripvolle hulp aanbieden bij schadegevallen, is wellicht de sterkste troef van Smeys.

En uiteraard kunnen we daarbij terugvallen op de uitgebreide logistiek van de plaatselijke en internationale bijstand van KBC. En een heel handige smartphone-app waarmee u alle verzekeringsgegevens kunt invoeren en een schadegeval kunt aangeven.

App Store Google Play Windows Store

getuigenissen

Als men mij zou vragen om mijn samenwerking met Smeys te omschrijven, zou ik spontaan antwoorden: ze luisteren naar de klant, ze zijn pragmatisch in hun adviezen en ze zijn altijd beschikbaar. Danny Lein, CEO Twipe Digital Publishing
Reload